Címlap » Egyházközségi csoportok

Egyházközségi csoportok

Szülők klubja - Havonta összejövünk közös beszélgetésre, játékra, együtt gondolkozásra, mi, akik egy templomba járunk, egy közösséget alkotunk.

Felnőtt csoport – Kéthetente kedden este tartjuk összejöveteleinket a parókián, hogy a Szentírással és Egyházunk tanításával minél alaposabban megismerkedjünk.

Énekkar - Hetente találkozunk a kápolnában közös próbákon. Szeretnénk, hogy közös énekeinkkel egyházközségünk ünnepeit még szebbé tegyük.

Nagy-ifi – (Középiskolából kikerültek csoportja) Kéthetente, kedden este jövünk össze a parókián, hogy a hitünket érintő, és bennünk fölmerülő kérdésekről beszélgessünk.

Kis-ifi – (9-12 osztályosok csoportja) Szombat délelőttönként találkozunk, hogy a Szentírást és Egyházunk tanítását megismerjük.

Felsősök – (5-8. osztályosok csoportja) Szombat délelőttönként találkozunk, hogy a Szentírást és Egyházunk tanítását megismerjük.

Alsósok – (1-4 osztályosok csoportja) Vasárnaponként a Szent Liturgia, és az óvodásokkal való foglalkozás után ismerkednek egyházunk alapvető tanításával

Óvodások – vasárnaponként a Szent Liturgia után ismerkednek egyházunk alapvető tanításával

Elérhetőségek

Szent Demeter Görögkatolikus Egyházközség

2040 Budaörs, Lévai u. 18. Térkép

Tel: 23/414-202

Email: parokus [dot] budaors [kukc] hotmail [dot] com

Számlaszám

Adományaikat az alábbi számlaszámra várjuk: 10702332-49389601-51100005